Comprehensive UrthLeaf CBD Review CBD Hemp Oil CBD Hylki CBD Bath Bomb CBD Salve Og CBD Vape Pen
UrthLeaf CBD Review: CBD Hamp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


Denne CBD-anmeldelse blev skrevet af en af ​​vores gæstebloggere til UrthLeaf CBD.


I denne CBD-gennemgang , skal jeg gennemgå hele linjen CBD-produkter fra et californisk CBD-firma kaldet UrthLeaf. Jeg vil starte denne gennemgang ved at tale lidt om virksomheden, deres branding og produktkvalitet. Denne CBD-gennemgang bliver fuldstændig ærlig og upartisk.UrthLeaf CBD Review: CBD Hamp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – første indtryk


For det første vil jeg påpege, at jeg har modtaget produkterne fra UrthLeaf inden for en uge: det er hvor lang tid det tog, før pakken ankom fra Californien (USA) til London (UK). I det store plan med ting er dette næsten dobbelt så hurtigt, som det har taget for lignende pakker at nå mig fra Californien. Det viser sig, at der fra juridisk synspunkt ikke er problemer med UrthLeaf CBD -produkter ved grænsekontrollen, hvilket er en god nyhed for alle internationale kunder.


UrthLeaf CBD-produkter - Første indtryk
UrthLeaf CBD-produkter – første indtryk


Hele pakken er ankommet i en meget hipster og professionel UrthLeaf-mærket papirpose, men på grund af det våde vejr i London blev posen våd inde i min rygsæk, og det var ikke længere værd at blive vist i denne CBD-anmeldelse. Mit første indtryk af UrthLeaf CBD-produkter var foreningen med natur, jord og jord. Dette skyldes virksomhedens meget professionelle logo, der ser ud til at være fokuseret på grøn og sund levevis og antyder, at deres produkter er naturlige.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – emballage


Alle UrthLeaf CBD-produkter leveres i meget robust og kvalitetspapiremballage. UrthLeaf CBD-badebombe emballage er det eneste produkt, der går i stykker formen, da den kommer i en brun kasse, der er mere almindelig i skønhedsindustrien. For eksempel, når jeg går ind i nogle luksuriøse apoteksbutikker i Brick Lane eller Cananry Wharf, vises bombebomber og sæbe i lignende minimalistisk og hipster elegant emballage. Når du har gennemgik mange CBD-produkter i fortiden, hvad der gjorde, at UrthLeafs emballage skiller sig ud er det faktum, at det er meget detaljeret og indeholder meget af nyttige oplysninger om hvert produkt. Efter min mening er dette meget nyttigt ud fra brugerens synspunkt.


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg

Jeg har prøvet UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture i tre styrker i løbet af løbet på en uge i forskellige sociale omgivelser. Efter at have smagt mange CBD-olietinkturer før, er UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture uplaveret og smager ikke som cannabis eller hamp. Den er meget neutral, men rig og smager som lækker italiensk olie, du ville have på din salat på en dekorativ byrestaurant. CBD PRE-ROLLS jeg ikke har noget imod smagen af ​​cannabis eller hamp, er jeg klar over, at mange CBD-oliebrugere kan have negativ konnotation forbundet med cannabis- og hamp-produkter, da CBD i det væsentlige er et cannabis-derivat mindre THC. CBD HEMP OIL TINCTURE 1800MG betragtning af at UrthLeaf CBD-hampolietinktur har en neutral smag, er den ideel for alle, der gerne vil drage fordel af CBD-olie uden smagen af ​​hamp eller cannabis. Jeg konsumerede UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture oralt, før jeg gik i seng ved at lægge et par dråber under min tunge. Inden for en halv time følte jeg mig blød, afslappet og fokuseret. Der er en fejlnummer, som CBD gør dig høj. Tværtimod hjælper det med at stabilisere din hjerne og fokusere. Jeg eksperimenterede også med UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture i 900 mg ved at tilføje det til min pre-workout proteinshake bestående af blåbær, mælk, proteinpulver og en banan. Jeg fik protein rysten to timer før jeg gik til gymnastiksalen, og jeg må indrømme, at CBD Oil virkelig hjalp med fokusaspektet på gymnastiksalen og virkelig forbedrede min udholdenhed, især når det gjaldt træning i cardio og vægt. Den neutrale smag af UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture gør den perfekt til at blande den med forskellige fødevarer og drikkevarer. Min personlige tilgang er at forbruge svagere CBD-olie oralt og tilføje højere styrke CBD-olie til mad og drikkevarer. På virksomhedens websted oplyser UrthLeaf, at de kun bruger ikke-genetisk modificeret industriel hamp fra nogle få CBD-gårde. Jeg tror, ​​at denne påstand virkelig går hånd i handske med deres jordiske og naturinspirerede branding.


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg

UrthLeaf CBD Gel kapsler 900 mg


UrthLeaf CBD gelkapsler 900 mg UrthLeaf CBD Gel Kapsler 900 mg


Jeg har aldrig helt forstået konceptet med at indtage CBD-gelkapsler, indtil jeg spildte CBD-olie over hele min iphone, mens jeg tog nogle CBD-olie, mens jeg var på farten. UrthLeaf CBD Gel-kapsler 900 mg giver bekvemmeligheden ved at konsumere CBD-olie, mens du er på farten. På samme måde opdagede jeg, at UrthLeaf CBD Gel Capsules 900 mg også kan hjælpe med omdømme risikostyring. Uinformerede mennesker kan være skeptiske over for en indtagelse af CBD-olie fra en pipette, og UrthLeaf CBD Gel-kapsler 900 mg tilbyder bestemt mere skøn til konsumering af CBD på offentlige steder eller endda på arbejdspladsen. Jeg besluttede at have et par CBD-gelkapsler, mens jeg var på en lang undergrundsrejse i London. Naturligvis var jeg lidt spændt og stresset efter en lang dag på kontoret og trængsel i byen. Jeg sænkede ned 2 CBD-kapsler med nogle velsmagende fizzy limonade boble-te, og efter ca. 30 minutter begyndte virkningerne af CBD gradvist at sparke ind. Jeg følte mig mere afslappet, sammensat og afkølet til det punkt, hvor jeg holdt lys samtale med andre pendlere . Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at UrthLeaf CBD Gel-kapsler kommer i 900 mg, en ret høj styrke. Det er ret let at justere CBD-indtagelse med CBD-olie ved at tage et par dråber mere eller mindre. Med CBD Gel-tabletter ønsker du dog at få den optimale effekt uden at skulle synke ti CBD-kapsler. CBD kapselstyrke er bestemt på et punkt. På UrthLeafs websted og på etiketten anføres det, at deres CBD-kapsler indeholder:


Fraktioneret kokosnøddeolie (MCT mellemkæde-triglycerider)
Gelatin (gelatinekapsler)
Ikke GMO solsikkelecithin
Hele spektrum hampolie


UrthLeaf CBD gelkapsler 900 mg

UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

Her er hvad UrthLeaf hævder om deres CBD Hamp Healing Salve:UrthLeafs topsælgende, topiske salve fremstilles ved at udvinde fuldspektret, CBD-rig, hampolie og infusere den med organisk lavendelblomstolie, organisk kokosnøddeolie, vitamin E og organisk bivoks. Disse enkle ingredienser skaber en kraftig salve, der er fyldt med antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at behandle alle dine ømmer, smerter og ømme muskler. Vi kan også godt lide at bruge vores salve på nedskæringer, sår, tør hud og eksem! For hurtigere, målrettet lettelse, skal du bare massere en lille mængde ind i det berørte område.

UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mgAlt i alt opsummerer dette UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve ekstremt godt. For over et år siden har jeg udviklet en hudtilstand, kendt som uticaria. Jeg havde foretaget mange blodprøver og så min læge ved flere lejligheder, men den nøjagtige årsag til min allergi var ukendt. Jeg fik at vide, at det kunne være alt fra stress til min krops intolerance over for fugtigt britisk vejr. Derfor blev jeg overladt til at tage Loratadine anti-allergitabletter. Hvis jeg ikke tog tabletterne hver morgen, ville mine kropsdele pludselig begynde at blive røde, og jeg ville udvikle et udslæt. Det er meget irriterende at leve med en sådan tilstand. Jeg prøvede straks UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve på de berørte hudområder, og udslæt forsvandt på cirka 5 minutter. Det, jeg imidlertid har bemærket, er, at ved at bruge UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve , CBD Hemp Oil og CBD Bath Bomb, min betingelse er gået tilbage. Det samlede antal allergiforekomster er faldet, og selvom jeg ikke tager mine anti-allergitabletter, kan jeg nemt komme forbi en dag eller to. Dette er meget opmuntrende og viser bestemt, at CBD har et stort potentiale i at hjælpe med at behandle og lindre hudtilstande og allergier.


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

Jeg planlagde ikke at bruge UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve til noget andet end at hjælpe med at behandle min allergi og tør hud, men efter en måned med at være væk fra gymnastiksalen besluttede jeg at gå tilbage til min normale bænkpressevægt kun for at opretholde en rygskade. Grundlæggende kunne jeg ikke løfte stangen op igen, den landede på min mave, og jeg forsøgte at skubbe den fra mig ved hjælp af ryggen. Det vidste jeg ikke på det tidspunkt, men jeg havde forstuvet korsryggen, og jeg havde meget smerter efter træningen. Jeg anvendte rigelige mængder UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve to gange før jeg gik i seng og en gang om morgenen. Resultaterne var utrolige, mine rygsmerter begyndte at falde, og efter 2 dage var de forsvundet helt. Dette er intet mindre end et mirakel, fordi sådanne rygsmerter tager mindst 2 uger at helbrede. Jeg vil derfor varmt anbefale UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve til enhver, der lider af gymnastikselskader og allergier eller hudtilstande. Duften af ​​UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve er ekstremt behagelig og sofistikeret og har ingen fortælle-tegn på, at du bruger en hamp eller CBD-produkt. Jeg var meget overrasket over, at duften af ​​denne UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve er meget blid, rustik og minder mig om en tur til en smuk have fra en af ​​de viktorianske romaner! Normalt har lignende salver en meget skarp og ikke helt behagelig lugt. UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve fungerer også godt som kropscreme og er en god erstatning for parfume.


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

UrthLeaf Eucalyptus CBD badebombe 50 mg


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

Jeg er generelt mere en bruseperson og på grund af min travle rutine har jeg ikke tid til at tage et fuldt blæst bad med sæbebobler og nostalgiske gule gummiender. Endelig gik jeg ind i at tage et varmt bad i weekenden med nogle velsmagende boble-te. Jeg spændte Eucalyptus-badebomben, da jeg fyldte op på badet. Det begyndte at opløses meget gradvist og gav en meget beroligende og frisk aroma til hele badeværelset. Da jeg kom ind i badet, har jeg lagt mærke til at føle mig meget afslappet, rolig, og min hud blev ekstremt blød og smidig. Efter cirka en time følte jeg mig meget forynget og ekstremt afslappet. Eucalyptus CBD Bath Bomb kombinerer det bedste fra begge verdener ved at bringe CBD ind i kosmetik og kropsplejeprodukter. CBD HEMP OIL TINCTURE 900MG kunne bestemt føle de terapeutiske virkninger af CBD på min hud og min fysiske og mentale tilstand. Min hud føltes yngre, og min krop føltes bare afslappet. Denne CBD-badebombe hjalp mig med at få en meget god nattesøvn og hjalp med til at genoplive hele min krop. Jeg følte bestemt meget positive resultater hele ugen.


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

UrthLeaf CBD Vape Pen 200 mg


UrthLeaf CBD Vape Pen 200mg

Jeg nyder en god vape og har prøvet alle typer vape e-væsker fra England, Malaysia og USA. Jeg kan godt lide at vape alle mine e-safter i 3 mg nikotin. Jeg finder ud af, at nikotin får mig til at føle mig meget ophidset og sprængt. Jeg har kun vape CBD-olie en eller to gange før. Jeg kan huske, at jeg havde nogle problemer med vaping CBD eliquid på mine Uwell og Vopoo vape tanks, da de ikke var meget venlige med CBD eliquid. Én ting, jeg virkelig kan lide ved U rthLeaf CBD Vape Pen , er at det leveres med et batteri og et forudfyldt CBD-patron, hvilket betyder, at jeg ikke behøver at spilde nogen tid på at købe en vape-tank og passende patroner. Der er heller ikke noget problem at få strømmen til at få en god vape ud af CBD eliquid. Fra udseendet er UrthLeaf CBD Vape Pen meget slankt og har et meget luksuriøst udseende. Vapenpenens batteri leveres i en slankt stålfinish, og patronen er lavet af glas og ikke plast, hvilket virkelig hjælper med at holde alle nasties ude og holder CBD eliquid ren og uforfalsket. Vape er ekstremt glat. Tidligere havde jeg forekomster af CBD-olie smag forbrændt eller “ikke rigtigt”. Dette er noget, der holdt mig væk fra vaping CBD. UrthLeaf gør bestemt alt det tunge løft, hvor jeg leverer en CBD vape pen, der faktisk er konfigureret til at vape CBD. Du behøver ikke blande dig med nogen komplekse indstillinger eller kontroller. Alt hvad du skal gøre er at tage et lodtrækning og nyde. Vape er meget glat og naturlig. Jeg anbefaler denne CBD vape pen til enhver, der leder efter øjeblikkelig afslapning. CBD-olie og kapsler tager lidt længere tid at komme i kraft gennem indtagelse. Tværtimod har vaping CBD en næsten øjeblikkelig virkning.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter: Endelig domI løbet af denne CBD-gennemgang har jeg opdaget, at kvaliteten af ​​CBD-produkterne og påstandene fra UrthLeaf bakkes op af deres overlegne kvalitet. CBD GEL CAPSULES 900MG det store og hele er UrthLeaf bestemt et af de bedste organiske CBD-mærker, som jeg har smagt. Det organiske tema kører gennem branding og helt til kvaliteten af ​​ UrthLeafs CBD-produkter . Jeg fandt, at UrthLeafs CBD-produkter var meget effektive til at lindre stress, angst, muskelsmerter, rygsmerter, skindtilstande og allergier. Du behøver dog ikke have en betingelse for at tage CBD. Jeg synes, CBD er en meget god måde at chillax med lidt chillout-musik på i baggrunden. Jeg vil især anbefale UrthLeaf til de mennesker, der leder efter et mere subtilt hamp og CBD-mærke, der ikke nøjagtigt smager som hamp eller råber cannabis! Med hensyn til priserne tilbyder UrthLeaf CBD en stor værdi for pengene, i betragtning af at du får et økologisk produkt, der er håndlavet af industriel hamp af højeste kvalitet fra et udvalg få hampfarme !