Bondage Collars are HOT!

Sexiga fest peruker
https: //www.youtube .com / titta v = sX9hwc_1MYM
 Bondage Collars are HOT!

Svart läder bondage krage med röda kristaller – BDSM läder krage, * Mogen * – Bondage krage – Bondage krage – Röd BDSM krage


Denna djärva svarta chocker innehåller en metall metall kedjor som pryder en primär svart läder choker. Du har förmodligen sett en BDSM-krage, också kallad en bondage krage, och undrade vad det är , vad betyder det antyder, och varför kläder folk bär ? Tack vare frågor som 50 nyanser filmer, har BDSM-krage visat sig vara ett hett ämne båda inom BDSM community och i resten av världen.
Gör ett tillkännagivande med en kåt läder choker med dubbar. Detta suggestiva stycke har a svart läderbaserad choker som är utsmyckad med glänsande metalliskt pinnar. autoblow till en spännande faktor till dina sexiga kostymer eller våga underkläder verkar. Spela stygga spel i det här extraordinärt attraktivt läder krage med handledsstöd. Den svarta läderbaserade kragen är ansluten till matchande handledsstöd med en svart läderbaserad rem.
Ibland kallas en underordnad krage eller en bondage krage, poängen för en choker är att ge hantering av bäraren över till en partner . Halsbanden är ofta parade med kedjor, kopplar och andra tillbehör för att lägga till fantasin av hantering och dominans. Gå så vågat eller så dumt som du vill med ett brett utbud av chokers att välja mellan . Börja med en tunn , nylonchoker och arbeta din väg så mycket som en bred , läder variation . Våra attraktiva chokerhalsband är utformade med säkerhet i sinnet och kan enkelt helt enkelt tas bort elimineras om spel blir något för tuff.
När seriöst om fästelement, funderar på vad kommer att vara comfy för dig, vardera kroppsligt och psykologiskt. Halsband har varierande höjder. Extremt höga krage (krage som täcker massor av ytan golvet på halsen) är normalt känd som “hållningskrage”. Dessa krage är utformade att upprätthålla bäraren försöker rakt – framåt med god hållning. Smalare bredder och kragtjocklekar är vanligtvis mer tappa för lång – sikt slitage . Om du behöver din följeslagare till bära kragen i timmar vid en lek träffas, du kanske behöver tänka på en lätt och tunn krage som ska vara tuff för dem.
Hur många tillfällen har du sett en sensuell film scen som innehåller någon som fäster ett halsband runt en dam nacken? How To Have Sex In Every Room In Your Houselarge butt plugs på krage BDSM ekvivalent för detta.
Rostfritt stål bandad krage med en mjuk gummi inuti och kant. Justerbara storlekar från 11 till 16 tum omkrets. Levereras med en löstagbar kedjeband med en läderbaserad rem i ena änden och en fästklämma på andra . Säkrar stängda med ett medföljande hänglås. Sportälskande och allt om sälja sexuell välbefinnande.

Brun underkastande krage, läderkrage, slavkrage, undergiven krage, bondage krage, BDSM krage, läderfetisj, sexiga begränsningar


Gillar du vad du ser? Vi dessutom bär fantastiska ögonbindor och piskor för natt av kul och spel .
Naturligtvis i förhållande till unisex bondage chokers, en mode inte matcha alla, så vi har utökat vårt sortiment för att inkludera en matris av olika chokers att välja mellan . Beställ en stor läder choker med dubbar och en ring för ett mer traditionellt utseende, eller välj en lekfull pärlchoker med en tålig båge av satinband för att kombinera upp dina sovrum antics.

Sex & Mischief Leash & Collar – Svart


attraktiva tillbehör funktioner O-ring accenter och spänne detaljer. Krage vanligtvis symboliserar besittning i hela BDSM grupp .
Halsband kan fästas i olika metoder. mest traditionella fästelement verkar liknar ett unikt material .
Bär den svarta chokeren för att öka ditt underkläderutseende eller attraktiva kostymer. Genom bondage krage vi kan förstå att D / s-relationer är precis som alla förhållanden, som skiljer sig betydligt i termer av komfort, uttryck och expertis.
Därför det är ofta en bit det är obemärkt i hela allmänheten, eller om det är sett det är kommer att utsättas för få komplimanger. Därför kan en dagkrage också vara smycken i typ av ett halsband, armband eller vrist. Återigen, det är ganska självförklarande. Denna krage bärs medan en dominerande är coaching en undergiven och är ofta producerad från läder .
https: //www.youtube.com/watch v = FjBZ-B1Pz9E
Lätt på, enkelt av för säkerhet och komfort . Koppeln sträcker sig till fyrtioåtta tum. PVC tyg , vinyl med polyester, valboa tyg pumped pussy pump rose gold , polyester webbing, nickelfri metall hårdvara och nylon webbing .
För det första, det är viktigt att veta att krage bärs av den undergiven inom en D / s-relation. Själva kragen inte borde vara en stereotyp halshalsband och kan som ett alternativ vara ett armband, ankel, halsband eller låshänge. Lägg till spännande tillbehör till dina kåta kostymer eller våga underkläder verkar med en läder kedjechoker.
black dildos erbjuds av den dominerande för att ange deras nyfikenhet när det gäller att förfölja eller främja en redan befintlig förhållande. Därför har de 2 partners kanske redan varit berörda på en mer casual stiftelse eller har bara enbart varit någonsin prime / bottom . Om förhållandet är lönsamt, då kragen kan vara uppgraderas till en permanent krage som rekommendera större besittning.
Om du vill använda din krage som en bondage punkt , ta hänsyn till vad din krage kommer tillhandahålla . En enda O-ring eller D-ring kan fungera great om allt du vill är att bifoga en koppel till kragen. Om du vill för att använda kedjor för att köra mellan kragen och other candy king sour-worms 120ml faktorer på body ( motsvarar manschetter), flera bondage poäng skulle möjligen leverera fördelar. Halsband kan variera i hur många D-ringar eller O-ringar de tillhandahåller .
Orin är driven för att bryta missuppfattningar att göra med sex leksaker och samlag i allmänhet . sex toys använder någon bondage krage, vara säker på att före dialog har ägt rum och att båda medlemmar är ordentligt medvetet om dess vilket betyder eller brist på. Ibland kan dessa krage också vara låsbara, där den dominerande enbart har post till nyckeln . Att ta bort kragen may antyda slutet av ett förhållande, ta en paus från BDSM-spelet eller bara för vanligt tröst. Dagskragar är användbara för många som vill behöva vara bär något symboliskt för deras förhållande alls tid eller när bland de flesta människor .
Upplev nöjet att vara slav för dina önskningar med en läderbaserad choker med ring. Denna äkta läderbaserad choker har en robust metall ring för att förbättra erotiska rekreation deltar i.

Kvinnor Man Sexig nit Alternativ metall slav PU läder krage dragkraft rep, BDSM bondage halsband halsband, sexleksaker för par


Om är du in i konceptet “livsstil BDSM” eller i en utdragen – sikt makt handel förhållande, du och din följeslagare / associerad kan ändra en permanent krage. Detta är en krage det är utformad för att bäras praktiskt 24/7 och visar att följeslagare är “ägs” av en annan . (Tänk på det liknar tanken bakom ett bröllop ring). Vissa av dessa krage är till och med faktiskt utformade rätt på personen söta och sexiga älskare ätliga godis g string thong ‘s body – vilket gör dem otänkbart att gå av utan bultfräsar! Medan dessa krage kan vara en symbolisk och viktig sätt för vissa folk till specifikt sig själva, den här texten är fokuserad på tanken tillfällig BDSM-spelskragar – krage att du helt enkelt placeras på för en spelsession för att förlänga känslan och tankesättet under speltiden.
https: //www.youtube.com/watch v = hxsUd7pCGEQ